counter create hit
مهارت های زندگی آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
کدام ریزش مو قابل برگشت است؟

کدام ریزش مو قابل برگشت است؟

دکتر مجتبی امیری متخصص پوست و عضو هیات علمی دانشگاه ع ...

شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

وب سایت سرآشپز پاپیون: شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان هست که مربوط به بوشهر خواهد بود.طرز تهیه را در ادامه رویت کنید. مواد لازم ماهی شور ۱ عددکشمش ۲ پیمانهگرد لیمو ۱ قاشق سوپ خوریزردچوبه ۱ قاشق چای خوریپیاز (سرخ شده) ۱ قاشق سوپ خوریشوید (اختیاری ب ...

آیا سرما باعث سرماخوردگی میشود؟

آیا سرما باعث سرماخوردگی میشود؟

آیا روزهای برفی زمان بچگی تان را به یاد دارید؟ زمانی که مادرتان اجازه نمی داد بدون پوشیدن کت و ژاکت به بیرون بروید و بازی کنید. یا وقتی که تصمیم داشتید با دوستان خود در یک روز برفی و سرد به بیرون بروید و از ه ...

ساخت حلقه در نمدی برای اتاق خواب های منزل با ایده های جدید

ساخت حلقه در نمدی برای اتاق خواب های منزل با ایده های جدید

ساخت حلقه در نمدی با طرح های متنوع و زیبا می توانید به تزیین درب های اتاق خواب های منزل شما کمک کند، از این رو قصد داریم در این مطلب به ارائه نحوه ساخت حلقه در با نمد بپردازیم که یکی از آموزش های راحت و ...

در سال ۹۷ اینطوری احساس خوشبختی کنید

برخی از مدل های خوشبختی دائمی، قابل باور نیستند؛ اما شما آنها را باور می کنید، بنابراین، افراد دیگر نیز در جهان اطراف جستجو می کنند تا چیزهایی که باعث خوشبختی شما شده است را بیابند. ...

چگونه حال خانم ها را خوب کنیم؟

شادی تان درونی و از ته دل نیست. همه اینها در یک کلام یعنی این که «حال تان خوب نیست» حتی اگر تلاش کنید خودتان را خوب. شاد و آرام جلوه دهید و به قول معروف آبروداری کنید! مسوول این حال بد چیست؟ یا کیست؟ خانواده؟ اجتماع؟؛ روان ش اطرافیان؟ ...

معرفی غذاهای سنتی شهر یزد + فرمان تهیه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  ؛  یزد یکی از کهن ترین شهرهای ایران و معرف فرهنگ غنی کشور عزیزمان هست و از شهرتی جهانی میان گردشگران بیگانه بهره مند هست. شهر یزد به عنوان مرکز استان یزد و شهرهای چون  شهر یزد به عنوان مرکز ...

نکته بهداشتی: ترمیم فتق

نکته بهداشتی: ترمیم فتق

همشهری آنلاین: فتق شکمی ممکن است در دیواره شکم در جایی که نقطه ضعفی مثلاً به علت برش جراحی قبلی ایجاد شده است، رخ دهد.

ترفندهای لباس پوشیدن برای آقایان خوشتیپ

برای این که ظاهری زیبا و جذاب داشته باشید، باید ترفندهایی، از چگونگی ست کردن مدل و رنگ لباس گرفته، تا مدل مو و کفش و...، را بدانید. حتی اگر فکر می کنید که این ترفندها را از بر هستید، بد نیست که به نکاتی که در ادامه برایتان آورده ایم، نگاهی بیاندازید. ...

۵ قانون آرایشی از زبان میکاپ آرتیستِ «کیم کارداشیان»

آرایش صورت شما می تواند نشان دهنده میزان حرفه ای بودن شما باشد، اما واقعا حرفه ای ها چه چیزهایی را در هنگام آرایش رعایت می کنند؟

۵ گزینه غذایی گیاهی برای کاهش علائم آلرژی بهاره!

۵ گزینه غذایی گیاهی برای کاهش علائم آلرژی بهاره!

همشهری آنلاین: پاسخ های آلرژیک معمولا زمانی رخ می دهند که سیستم ایمنی بدن در حال مبارزه با یک محرک یا آلرژن مانند گرده گیاهان و یا اجزای تشکیل دهنده برخی مواد غذایی باشد. در این زمان سیستم ایمنی بدن ماده ای شیمیایی به نام هیستامین ترشح می کند ک ...

اسلحه در تهران: کجا؟ چند؟ چگونه؟

آبنبات چوبی نیست که در هر بقالی پیدا شود اما کیک زرد هم نیست که در هفت سوراخ هم یافت نشود. بالاخره یک جایی هست که دستمال پیچ شده ای را تحویلتان دهند و نقد پولش را بگیرند. آنهایی که دنبال سلاح گرم می گردند با یکی دو روز الافی بالاخره دستشان خواهد آمد. ...

طرز تهیه ماسک صورت ضد استرس و آرام بخش

برای اینکه بتوانید زیبایی واقعی تان را بیابید و از آن محافظت کنید در مرحله اول باید تکلیف استرس را مشخص کنید. به گزارش آلامتو به نقل از سایت آی بانو؛ سال جدید شاید برای شما هم استرس زا باشد و حتما خودتان می دانید استرس دشمن زیبایی است ! می خواهیم به کمک طب ...

تاثیر سن بر ازدواج و آینده زوجین

سن مناسب ازدواج دختر و پسر چقدر است و عامل سن در یک ازدواج موفق چقدر تاثیر گذار خواهد بود؟ به گزارش آلامتو و به نقل از سپیده دانایی؛ سن در ازدواج از دو نظر دارای اهمیت است: یکی از نظر روانی و دیگری از نظر فیزیولوژیکی. سن ازدواج در شرایط جغرافیایی و اقلیمی مخت ...

بهبود سلامت استخوان ها با مصرف محصولات لبنی

همشهری آنلاین: مطالعه جدید آشکار ساخته است که مصرف بیشتر محصولات لبنی موجب بهبود تراکم استخوان ها و تقویت ستون فقرات می شود.

فواید بازی برای بزرگسالان

اگر فکر می کنید لذت بازی کردن برای شما فقط تا زمانی بوده که بستن بند کفش تان را یاد گرفتید ، وقت آن است که سری به کودک درون تان بزنید. به گزارش آلامتو به نقل از realsimple؛ بازی کردن می تواند روی سلامتی ، شادابی و خلاقیت شما تاثیر مثبت بگذارد. دلیلش هم ...

کودکان مهم ترند یا نفت؟!

گرفتار در پیچ و خم تصویب؛ این خلاصه وضعیت لایحه حمایتی کودکان است که هنوز هم خاک می خورد! آن چنان که اگر این لایحه جان داشت می توانست قد علم کند، یقه مسئولان را بگیرد و این همه تاخیر در تصویب را جویا شود، چرا که اکنون هم سن کودکانی است که رهسپار مدرسه شده اند. ...

آشپزی رنگی – قارچ سوخاری

آشپزی رنگی – قارچ سوخاری

قارچ همونطور که طرفدار های زیادی داره افرادی هستن که اصلا حاضر به امتحان کردنش نیستن! ولی میشه گفت قارچ سوخاری یکی از دوست داشتنی ترین روش های طبخ این ماده ی غذایی شگفت انگیز بحساب میاد. چرا شگفت انگ ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

پخت و پز با اجاق گاز فشار

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد به غذاهای آماده از سرعت استفاده کنید. کار با سریع نیاز به دانش از نکات و درس..... این فرصت را در این بخش نکاتی در مورد پخت و پز با اجاق گاز فشار, عنوان.روش پخت غذا با زودپزدر راه از یک آشپز با پخت به روش حرارت مرطوب(با آب) و جوشاندن استفاده می شود. ویتامین C به راحتی در ضمن طبخ از بین می رود. این می تواند در جاده ها این ویتامین به عنوان شاخص شدت فرایند پخت در نظر گرفت. اگر مقدار کمی ویتامین C از بین برود، می توان فرض کرد که فرایند پخت، ملایم است و نقصان سایر مواد مغذی کم خواهد بود. در پختن با حرارت مرطوب ، ممکن است مواد مغذی به طرق مختلف از دست بروند. مهم ترین عامل از دست رفتن مواد مغذی به خصوص ویتامین ها و موادمعدنی در جوشاندن، آب پخت می باشد. به علاوه، مواد مغذی در اثر حرارت و در معرض هوا از دست می روند.همان طور که گفته شد، یکی از این مواد ویتامین C است. عمل آنزیم اکسیداتیو نیز موجب از دست رفتن مواد مغذی می شود و در این مورد نیز ویتامین C توسط چنین آنزیم هایی در مجاورت اکسیژن موجود در آب پخت با سهولت و سریع تخریب می شود، زیرا آنزیم ها در اثر حرارت، فعالیت خود را از دست می دهند.چنانچه موادغذایی به خصوص سبزی ها را به جای قراردادن در آب سرد و سپس حرارت دادن ، به طور مستقیم وارد آب جوش کنند کاهش مواد مغذی توسط آنزیم ها بسیار کم می شود. یکی از معایب آب برای پخت مواد غذایی آن است که حلال خوبی است و ممکن است ماده غذایی در آب مقدار قابل توجهی از مواد مغذی خود را از دست بدهد. مثلاً سبزی ها را معمولاً برای پخت می جوشانند و این امر موجب کاهش برخی از عناصر مغذی و ویتامین ها به خصوص ویتامین C می شود.کاهش کاروتن سبزی ها در اثر جوشاندن ناچیز است. اما میزان قابل توجهی ویتامین ۱ B و C از بین می رود. کاهش عناصر معدنی و ویتامین های محلول در آب، با افزایش مقدار آب مصرفی زیاد می شود. با انجام یک سری آزمایش ها ثابت شد هنگامی که کلم با مقدار کمی آب پخته می شود، ۶۰ درصد ویتامین C خود را از دست می دهد، در حالی که اگر در مقدار بیشتری آب طبخ شود، ۷۰ درصد آن از بین می رود. در مورد برنج، اگر در آب کم پخته شود، ۳۰ درصد از ویتامین خود را از دست می دهد، در حالی که پختن آن در مقدار بیشتری آب موجب از دست رفتن حدود ۵۰ درصد از ویتامین آن می شود.ضمناً مدت زمان جوشاندن ماده غذایی در کاهش مواد مغذی مؤثر است.برای مثال هنگامی که زمان پخت طولانی است، مقدار بسیار زیادی ویتامین C از دست می رود.نکته مهم دیگر این است که هر چه سطح ماده غذایی بزرگ تر باشد، کاهش مواد مغذی محلول در آب از طریق ورود به آب پخت بیشتر است. خرد و له کردن، بریدن و ریز کردن ماده غذایی نه تنها سطح آن را افزایش می دهد، بلکه آنزیم ها را نیز آزاد می کند و مقدار بیشتری مواد مغذی از دست می رود. هر چقدر اندازه ماده غذایی در هنگام پخت کوچک تر باشد ( یعنی بیشتر خرد شود یا برش داده شود) ، مقدار کاهش مواد مغذی در آن بیشتر خواهد بود.با طریقه صحیح استفاده زودپز آشنا شویدبه هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزیددیگ‏ های زودپز با فشار بخار آب کار می ‏کنند و در صورتی که بخار نتواند از ظرف خارج شود، زودپز تبدیل به یک بمب شده و منفجر می‏ شود. برای پیشگیری از چنین حوادثی در خانه بهتر است یک انتخاب ایمن و مناسب داشته باشید. در میان زودپزهای استاندارد انواعی که مجهز به سیستم‏ های ایمنی بیشتر و امکان برنامه ‏ریزی پخت هستند گزینه‏ های بهتری هستند. محصولاتی که به وسیله شرکت ‏های معتبر ساخته شده و دارای نشان استاندارد هستند هنگام ساخت، دستورالعمل‏ های ایمنی را رعایت کرده و آزمایش‏ های ایمنی را انجام داده ‏اند هر وسیله ‏ای دستورالعمل استفاده مخصوص به خودش را دارد. مثلا در دفترچه راهنمای برخی زودپزها نوشته شده است یک‌ سوم ظرف را آب کنید و در برخی دیگر این مقدار تا نیم یا دوسوم حجم ظرف متغیر است. چون ممکن است ذرات غذا همراه کف بالا آمده و روزنه خروج فشار را مسدود کنند. به هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزید نمونه این غذاها انواع غلات مانند بلغور گندم و جو پرک شده، ماکارونی و رشته فرنگی، سیب و حبوبات دانه‏ ریز هستند. در برخی از زودپزهای قدیمی این امکان وجود داشت که بعد از بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف، در زودپز به طور ناگهانی باز شود و ایجاد حادثه کند. با در نظر گرفتن نکات ایمنی، زودپزهای جدید طوری طراحی شده‏ اند که مجهز به قفل داخلی هستند و تا زمانی که بخار آب، داخل ظرف وجود دارد امکان باز شدن در، وجود ندارد. بهتر است زودپزهایی را انتخاب کنید که یک دسته بلند در یک سمت و دسته کوتاهی در سمت دیگر دارند چون در این صورت امکان باز و بسته کردن در راحت‏ تر بوده و حمل و نقل و جا به جا کردن ظرف بهتر انجام می‏ شود. در ضمن بلند بودن دسته موجب می‏ شود دسته ظرف خیلی داغ نشود و هنگام برداشتن ظرف ناگهان از دست‏ تان رها نشود.البته برای پیشگیری از چنین اتفاقی توصیه می‏ شود برای برداشتن و جا به جا کردن زودپز پس از پخت غذا حتما از دستکش و دستگیره آشپزی استفاده کنید. مطمئن شوید که حلقه لاستیکی دیگ سالم است و در جای خود محکم شده است. فاسد بودن، پاره بودن و درست قرار نگرفتن حلقه لاستیکی ممکن است موجب سر رفتن غذا و خاموش شدن شعله گاز شود1.. هنگام خرید دیگ زودپز، زودپزهای استاندارد را انتخاب کنید.2.. هنگام خرید از فروشنده بخواهید تا طرز استفاده صحیح از محصول را به طور کامل به شما آموزش دهد.3.. قبل از استفاده، دستورالعمل و دفترچه راهنمای محصول را به دقت بخوانید.4.. زود پزهای مجهز به قفل ایمنی را انتخاب کنید.5.. زود پزها در طرح‏ ها و اندازه‏ های مختلف در بازار وجود دارد.6.. مواد غذایی مناسب را برای پخت با زود پز انتخاب کنید.7.. پس از اتمام پخت و خاموش کردن شعله گاز سوپاپ اطمینان را برای خروج بخار آزاد کنید.8.. بدنه دیگ‏ های زودپز معمولا از جنس استینلس استیل یا همان فولاد ضدزنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است.9.. در محل اتصال درپوش به بدنه زودپز، حلقه‌ ای لاستیکی وجود دارد که از خارج شدن بخار آب جلوگیری می‌ کند.10.. روی درپوش زودپز یک دریچه اطمینان وجود دارد.وقتی فشار بخار آب به حدی می ‌رسد که ظرف نمی ‌تواند آن را تحمل کند، این دریچه باز می ‌شود تا بخار آب از آن خارج شود. قبل از بستن در زودپز سوپاپ یا دریچه اطمینان و روزنه خروج بخار را بررسی کنید و از باز بودن آن مطمئن شوید. در صورت لزوم و وجود پارگی و خرابی، حلقه لاستیکی را تعویض کنید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، در زودپز جدا نمی‏ شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی ‏گردد. در این زودپزها، نشانه اولیه بالا رفتن بیش از حد فشار، صدایی شبیه سوت است که فرد را از خطر مطلع می ‏کند. در صورت عدم توجه افراد و ادامه این روند شیر خروج فشار اضطراری فعال می‏ شود. برای پیشگیری از این اتفاق یک شیر خروج فشار اضطراری در نظر گرفته شده است که در صورت بالا رفتن بیش از حد فشار، فعال می‏ شود. در صورت شل بودن پیچ دسته ‌ها، ممکن است هنگام حمل، زودپز از دست شما رها شود و خطر سوختگی و آسیب ‌دیدگی به وجود بیاید.11.. پس از هر بار استفاده از زودپز دریچه اطمینان و حلقه لاستیکی را به دقت بشویید.12.. زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری را انتخاب کنید.13.. هرچند وقت یک‌بار پیچ دسته زودپز را سفت کنید.14.. اگر در زودپز نیاز به تعمیر داشت، آن را سریع تعمیر کنید و تا قبل از آن، از زودپز استفاده نکنید.  Loading...