counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ کاری

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ کاری

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ کاری - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی آکاایران:  مواد ل ...

طرز تهیه گوزلمه سیب زمینی

نمک و آرد را با هم مخلوط کرده سپس آب را کم کم میریزیم و ورز می دهیم تا خمیر شود سپس خمیر را در یک کاسه گذاشته و 15 دقیقه استراحت داده رویش را میپوشانیم ...

با تخم مرغ یک غذای جدید و سریع به نام تخم مرغ در ابر درست کنید

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ در ابر : بنا به گزارش آکاایران : تخم مرغ : 4 عدد ...

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر

طرز تهیه ماهی ساردین شکم پر -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

طرز تهیه قلیه ماهی آبادانی

طرز تهیه قلیه ماهی آبادانی

طرز تهیه قلیه ماهی آبادانی -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه قلیه ماهی آب ...

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93

تزیین میوه یلدا برای شب چله 93 -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: میوه ارایی شب یلدا , تزیین ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

طرز تهیه فیله مدالیون خوشمزه

طرز تهیه فیله مدالیون خوشمزه

طرز تهیه فیله مدالیون خوشمزه -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

جوجه ناردونی

جوجه ناردونی

جوجه ناردونی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: داریم به شب یلدا نزدیک میشیم و ب ...

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

طرز تهیه ترافل برای تزیین میز تولد مرحله به مرحله

این روزها تزیین میز تولد چه برای بچه ها و چه برای بزرگ ترها خیلی باب شده اما در صورتی که قرار باشه همه تزیینات ائم از کیک و شیرینی و ... رو بخریم هزینه ی زیادی باید پرداخت کنیم، در صورتی که خودمون میتونیم توی خونه با صرف کمی حوصله و سلیقه خیلی ...

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی خواص بالنگ چیست خواص ...

فیلم: ۶ نوع اسنک با میوه های سوخاری

فیلم: ۶ نوع اسنک با میوه های سوخاری

برترین ها: این میوه های سوخاری یک نوع دسر جدید و خوشمزه است که حتما از آنها لذت خواهید برد.   [iframe]    در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.   ...

دمنوش دارچین و سیب ترش

دمنوش دارچین و سیب ترش

مجله سرآشپز - مسعود ندرلو:  دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت . مواد مورد نیاز آب سیب ترش: دوسوم پیمان ...

طرز تهیه کیک هویج با فراستینگ ماسکارپونه

مواد لازم برای کیک هویج 4 عدد هویج بزرگ، پوست کنده 2.5 پیمانه آرد کامل دو قاشق چایخوری پودر دارچین یک قاشق چایخوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری پودر هل 1.4 قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده یک پیمانه کره آب شده دو پیمانه شکر یک قاشق چایخوری وانیل 5 عد ...

نوشیدنی طبیعی برای ترک سیگار!

مواد لازم:   ۱ لیتر آب ۴۰۰ گرم عسل (یا شیره‌ی درخت افرا) ۲ قاشق سوپ‌خوری زردچوبه ریشه‌ی زنجبیل به ا ...

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی  امروز برای شما روش تهیه دسر ایرانی خوشمزه به نام ژله آجیل را داریم که هم مقوی است و هم بسیار شیک و خوشمزه.   طرز تهیه ژله آجیل : اول ژ ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی گشنیز -به عنوان سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی, مواد غذایی, ماهی, غذاهای دریایی, آموزش پخت غذاهای دریایی چگونه به آماده شدن برای فیله ماهی هندی با گشنیز به عنوانبرای ایران: نحوه تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز به عنواندر ایران: به گزارش آکاایران: ● مواد لازم : ▪ پودرکاری (خوشبو): ۳ قاشق غذاخوری ▪ فیله ماهی: ۲عدد هر کدام ۲۰۰ گرم ▪ گشنیز تازه: به میزان لازم ▪ کره: یک قالب ▪ نمک و فلفل سیاه ▪ روغن زیتون     ● برای شروع روی یک تخته آشپزی را به خوبی تمیز کرده و بعد پودرکاری را همراه با نمک و فلفل روی آن ریخته و با هم مخلوط کنید. در مرحله دوم فیله های ماهی را به صورت رول مانند روی ادویه ها بغلتانید تا کاملا با پودر پوشیده شود؛ گشنیزها را شسته و از شاخه جدا کنید و کنار بگذارید.     ● برای پختن یک تابه نچسب را روی حرارت گاز قرار دهید و زیر آن را زیاد کنید. درون تابه یک قالب بزرگ کره بغلتانید تا آب، شود. اگر دیدید میزان کره کم است به آن روغن زیتون اضافه کنید. فیله ها را درون تابه گذاشته و مطمئن شوید از هرطرف کاملا سرخ شوند. به دلیل پودرکاری رنگ فیله ها قطعا تغییر می کند. برای ترد شدن ماهی بهترین روش این است که روغن را در وسط تابه جمع کرده و ماهی ها را در داخل حرارت زیاد و در روغن زیاد قرار دهید. برای سرخ شدن هر سمت ماهی ۲ تا ۳ دقیقه کافی است؛ این برای ۲۰۰ گرم فیله ماهی کافی است.     ● برای سرو بهتر است این ماهی را با برنج سرو کنید. فیله ها را روی برنج گذاشته و برگ گشنیز را روی آن قرار دهید. یک عدد لیمو را نصف کرده و کنار برنج بگذارید و بعد سرو کنید.   ● پیشنهاد جیمی این روش طبخ، ایجاد تغییری در مزه هاست. بیشتر غذاها از یک پایه پیروی می کنند و ریشه همه آن ها یکی است ولی یک آشپز خوب می تواند با ادویه شکل و مزه غذا را عوض کند. گام به گام جلو بیایید و امتحان کنید. مطمئن باشید که پشیمان نمی شوید. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی آکا ایران .منبع : مطالب مرتبط طرز تهیه گشنیز ماهی دستور تهیه گشنیز ماهی طرز تهیه ماهی به روش هندی سمبوسه هندی با ماهی سالمون با ادویه های هندی طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز گردآوری توسط بخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین