counter create hit
استارتاپ و ارزش آفرینی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

ایجاد فرصت های شغلی اولویت اول دولت و مجلس است

غلامرضا تاجگردون (رئیس کمیسیون تلفیق و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی) ضمن اشاره به اولویت اول دولت و مجلس برای ایجاد فرصت های شغلی، بیان کرد: ۶۰۰ هزار میلیارد ریال در بودجه سال ۱۳۹۷ کشور برای اشتغال تخ ...

حمایت دولت از استارت آپ ها و کسب و کارهای نوین تسهیل محیط کسب و کار است

به گزارش شمانیوز: سورنا ستاری روز یکشنبه در حاشیه آیین افتتاحیه همایش و نمایشگاه تهران هوشمند در جمع خبرنگاران افزود: دولت نباید در زمینه سرمایه گذاری ورود کند. وی با اشاره به استخدام 20 هزار نفر در روزهای آینده توسط یکی از استارت آپ ها خاطرنشان کرد: ...

آمادگی تامین اجتماعی برای بیمه افراد شاغل در استارتاپ ها

منصور آتشی (مدیرکل امور فنی بیمه شدگان تامین اجتماعی) گفت: اگر مرجع یا متولی کسب و کارهای مجازی معین شود، سازمان تامین اجتماعی آمادگی دارد که افراد شاغل در استارتاپ ها را بیمه کنند. ...

همایش بازی سازی در تبریز

همایش بازی سازی در تبریز

همایش بازی‌سازی مرکز نوآوری دانشگاه تبریز فرصتی استثنایی برای علاقه‌مندان به ساخت و توسعه بازی‌های کامپیوتری و موبایلی است تا ضمن آموزش مفاهیم اولیه و اصول طراحی و توسعه انواع بازی‌ها، بتوانند با تیم‌های محلی در زمینه ساخت بازی آشنا شده و مشاوره بگیرند. بازی‌های وی ...

همایش «بانوان کارآفرین حوزه ICT»

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ مشهد- دانشگاه فردوسی- سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی ...

آفت های فضای استارتاپی ایران

علیرضا کلاهی (عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران) از آفت بزرگ فضای استارتاپی ایران می گوید. در ادامه مطالبی که وی در این رابطه بیان کرده است را می خوانیم. ...

تناسب اندام موبایلی با ران تستیک

تناسب اندام موبایلی با ران تستیک

ران‌تستیک (Runtastic) یک شرکت استارت‌آپی تناسب اندام در اتریش است که علم تناسب اندام سنتی را با اپلیکیشن‌های همراه، شبکه‌ اجتماعی و عناصر دیگر ترکیب کرده است. این استارت‌آپ ...

تدوین برنامه ویژه برای حمایت از بانوان کارآفرین و هنرمند خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای حمایت از بانوان کارآفرین و هنرمندان زن در این استان برنامه ای ویژه داریم.به گزارش ایسنا،«محمد مهدی مروج الشریعه»، امروز(19 اسفند)، در مراسم تجلیل از بانوان برتر دستگاه‌های ا ...

میوه فروشی آنلاین «میوه»

میوه فروشی آنلاین «میوه»

استارت‌آپ میوه به نشانی miveh.com توسط علی هوشمند ۴۹ ساله  بنیانگذاری شده است. او متولد شهر گناباد است و از ۹سالگی در کارگاه پدرش کار ریخته‌گری را آغاز ...

لازمه تحقق دانشگاه کارآفرین، افزایش مهارت دانشجویان کارشناسی است

قائم مقام وزیرعلوم و رئیس مرکز هیات های امنا وهیئت ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین معارفه سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: اگر می خواهیم دانشگاه کارآفرین داشته باشیم باید درباره افزایش مهارت دانشجویان ...

ویتنام کارآفرین ترین کشور جهان

ویتنام کارآفرین ترین کشور جهان

به گزارش جهان نیوز، کارآفرینی در کشورهای اتحادیه اروپا، برزیل، کلمبیا و مکزیک از منطقه آمریکای لاتین، کانادا و آمریکا از منطقه آمریکای شمالی، چین، هند، ژاپن، کره جنوبی، مالزی، تایوان، تایلند و ویتنام از منطقه آسیا مورد بررسی قرار گرفته اند.    لازم به ذکر ...

“خلاقیت” و “نوآوری” دو عنصر جدایی ناپذیر در کارآفرینی

“خلاقیت” و “نوآوری” دو عنصر جدایی ناپذیر در کارآفرینی

رییس دفتر تجاری سازی دانشگاه بانوان سیالکوت پاکستان گفت: خلاقیت و نوآوری به عنوان دو عنصر جدایی ناپذیر لازمه راه اندازی یک کسب وکار موفق برای کارآفرینان است که باید همواره آن ها را در کنار یکدیگر قرار دهند. دکتر زرین فاط ...

آیت حسینی، مشاور بازآفرینی کسب وکار

آیت حسینی، مشاور بازآفرینی کسب وکار

آیت حسینی، مشاور بازآفرینی کسب وکار ماهیت پیچیده و غیرقابل پیش بینی حوزه کارآفرینی و نوآوری همواره با خود اتفاقات تلخ و شیرین زیادی به همراه دارد که اکوسیستم کارآفرینی (استارت آپی) ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده است. شکست و موفقیت هر دو الز ...

وزارت ارتباطات برای رفع موانع کسب و کارهای نوپا لایحه دارد!

مطلب وزارت ارتباطات برای رفع موانع کسب و کارهای نوپا لایحه دارد! برای اولین بار در وب سایت تکراتو - اخبار روز تکنولوژی نوشته شده است. - تکراتو - اخبار روز تکنولوژی - - https://techrato.com/ محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ...

بررسی حقوق و مزایای سال ۹۷ ؛ حداقل میزان افزایش حقوق ها چقدر است؟

مطلب بررسی حقوق و مزایای سال ۹۷ ؛ حداقل میزان افزایش حقوق ها چقدر است؟ برای اولین بار در وب سایت تکراتو - اخبار روز تکنولوژی نوشته شده است. - تکراتو - اخبار روز تکنولوژی - - https://techrato.com/ معاون وزیر کار در مورد حقوق و مزایای سال ۹۷ س ...

۴ نکته در راه اندازی استارتاپ با سرمایه شخصی

۴ نکته در راه اندازی استارتاپ با سرمایه شخصی

Kerry Benjamin زیباشناس و موسس شرکت StackedSkincare است. این شرکت تولیدکننده لوازم آرایشی، سرم ها و لایه بردارهای باکیفیت است. او در رشد استارتاپ خود از هیچ سرمایه گذار خارجی استفاده نکرده و تا این مرحله توانسته است با بودجه شخصی خود شرک ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

استخدام آشپز و کمک آشپز

استخدام آشپز و کمک آشپز

در این مقاله از گروه در بخش, استخدام مشاغل, ثبت شغل, آشپزی و طبخ شما کمک کند برای کسانی که به دنبال به استخدام یک آشپز و کمک آشپز. ما. در این مقاله تمام ابعاد کار آشپز و کمک آشپز از جمله ایجاد شغل پخت و پز و به شما کمک کند طبخ, شغل, مشاغل, آشپز, و کمک به شما در طبخ بازار, پست های پخت و پز و به شما کمک کند طبخ و .... از شما همراهان عزیز فرصت را دعوت می کنیم تا پایان این مقاله من شما را همراهی خواهد کرد.اگر شما عاشق مواد غذایی شما واقعا لذت بردن از پخت و پز این کار برای شما مناسب است.در جهان امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف در حال رشد اهمیت است. در هر کشور, مردم, فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنید. این اجرای تنها در نظر گرفته شده به منظور تسهیل در مواد غذایی از کشورهای دیگر به هر کشور. بدون تغییرات خاص, گاهی اوقات, غذاهای محلی در هر کشور و نیز این رشد برای مردم ایجاد شود. علاوه بر این با توجه به آن که استفاده از بسیاری از مردان و زنان تمایل به استفاده از رستوران, فست فود, کارت افزایش می دهد. همه این موارد نیاز به یک آشپز ماهر به خوبی به اثبات برسانند.آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است. آشپز فرد از هنر زیبا را دارا است.آشپز با استفاده از روش های مختلف پخت و پز و غذاهای آماده. در آشپزخانه است که معمولا یک گروه از دارایی های کار آشپز در محل کار. آشپز تمام کارهای آشپزخانه برای مدیریت و کنترل است.برای موفقیت در این آشپز باید علاقه زیادی به غذا و پخت و پز و سرعت عمل خوبی در آن داشته باشد. همچنین باید در فرآیند تهیه غذا و سرو آن، خلاقیت داشته باشد. آشپز همچنین باید صبور بوده و تحمل فشار کاری زیاد را داشته باشد. این کار برای علاقه مندان آن علیرغم همه سختی ها و فشارهایش، بسیار جذاب و متنوع است.ساعت کاری آشپز معمولا طولانی و فشرده و از صبح تا نیمه شب خواهد بود که البته بسته به محل کارش می تواند متفاوت باشد. بیشترین حجم کاری او در آخر هفته ها و روزهای تعطیل می باشد زیرا مشتریان بیشتری در این روزها دارند.آشپزخانه که محل کار آشپز می باشد، اغلب گرم و مرطوب و در زمان های سرو غذا خیلی شلوغ است. آشپز باید همیشه لباس های سفید و کلاه مخصوص آشپزی را به منظور رعایت نکات بهداشتی، به تن داشته باشد.برای آشنایی بیشتر با شغل آشپزی در ادامه اطلاعات کاملی در مورد مسئولیت ها و وظایف، دانش و مهارت مورد نیاز، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل، بازارکار و فرصت شغلی، میزان درآمد آشپز و برخی از آشپزهای معروف ارائه می شود. استخدام آشپز و کمک آشپز : وظایف شغل آشپز و کمک آشپزآشپز غذاها را با کمک روش های مختلف تهیه می کند. در آشپزخانه های بزرگ معمولا هر آشپز مسئول یک نوعی از غذاها مانند نان ها، کباب ها، سوپ ها یا پلوها می باشد. وظایف اصلی آشپز عبارتند از :داشتن شناخت کافی و انتخاب مواد اولیه مناسب و تازهتهیه و پخت انواع غذا مطابق با استانداردهاکشیدن غذا در ظروف مناسب همراه با تزئینات زیبانظارت بر کیفیت و میزان مواد اولیهرعایت دستورالعمل های بهداشتی، ایمنی و سلامتآشپز معمولا کار خود را به عنوان دستیار یا کارآموز شروع می کند. در این سطح زمان زیادی را باید در آشپزخانه بوده و معمولا وظیفه آماده کردن مواد اولیه مانند شست و شو، خردکردن مواد و … به عهده دارد. با کسب تجربه بیشتر، آشپز بخشی از آشپزخانه می شود. در مرحله بعدی دستیار سرآشپز شده و در غیاب او آشپزخانه را اداره می کند. در آخر نیز به عنوان سرآشپز، مسئول تهیه و به روز کردن منوها و نظارت بر تهیه غذاها خواهد بود.استخدام آشپز و کمک آشپز : دانش و مهارت مورد نیاز شغل آشپز و کمک آشپزعلاقه شدید به غذا و آشپزیتوانایی تحمل فشار کاری زیادرعایت بالاترین استانداردهای بهداشت و پاکیزگیتوانایی انجام چند کار به صورت همزمانسرعت عمل بالا – آشپز باید بتواند با دقت و کیفیت بالا، انواع غذاها را در کم ترین زمان ممکن برای مشتریان آماده کند.خلاقیت در تهیه انواع غذاهای متفاوت و خوشمزه همراه با تزئینات ویژهدقت و نظم زیادتوانایی کار تیمی به خصوص در آشپزخانه های بزرگتوانایی خوب در سازماندهی و مدیریت به خصوص برای سرآشپزهااستخدام آشپز و کمک آشپز : تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل آشپز و کمک آشپزبسیاری از آشپزها در گذشته به صورت تجربی وارد این شغل شده اند. اما امروزه آشپزی یک حرفه تخصصی شده است. برای ورود به این شغل باید تخصص و دانش لازم را آموخت.علاقه مندان می توانند پس از گذراندن سال اول متوسطه، وارد رشته کاردانش شده و در رشته آشپزی تحصیل کنند. در صورت تمایل به رفتن به دانشگاه، می توانند در دانشگاه علمی و کاربردی در رشته آشپزی تا مقطع کارشناسی یا در دانشگاه های دیگر در رشته مدیریت هتلداری (که آشپزی زیرمجموعه آن است) ادامه تحصیل دهند.افرادی که در رشته های دیگر تحصیل کرده اند یا نمی خواهند به دانشگاه بروند، می توانند در آموزشگاه های زیرنظر سازمان فنی و حرفه ای دوره های مختلف آشپزی را دیده و مدرک معتبر دریافت کنند. مدرک سازمان فنی و حرفه ای ایران در سطح بین الملل اعتبار داشته و بسیاری از کشورها آن را قبول دارند. در کنار موارد بالا که دانش آشپزی را به علاقه مندان منتقل می کند، کسب تجربه در موفقیت آشپز بسیار مهم و موثر است. با کار عملی و تجربه است که او مهارت لازم را در آشپزی کسب می کند. بنابراین اگر فردی در خلال دوره های آموزشی، بتواند در جایی کار عملی کرده و آشپزی کند، در موفقیت آینده او بسیار تاثیرگذار است.برای پیشرفت در شغل آشپزی باید صبر زیادی داشته باشید زیرا این روند تقریبا بسیار کند است. گاهی آشپزهای تازه کار سال ها باید در آشپزخانه یک کار یکسان را انجام دهند. آشپز حرفه ای در نهایت می تواند سرآشپز شود. البته افرادی که سرمایه کافی دارند، وضعیتی متفاوت دارند. آنها برای خود رستوران، فست فود یا مرکز تهیه غذا راه اندازی می کنند و در ابتدا آشپز آنجا هستند. در صورت موفقیت شغلی، به مرور با استخدام آشپز دیگر، خود به کار مدیریت می پردازند.استخدام آشپز و کمک آشپز : بازارکار و آینده شغلی شغل آشپز و کمک آشپزآشپز می تواند در مکان های مختلف از جمله هتل ها، رستوران ها، فست فود ها، مراکز تهیه غذا یا آشپزخانه های صنعتی کار کند. با داشتن تجربه و صلاحیت کاری کافی می تواند سر آشپز یا مدیر آشپزخانه شود. همچنین می تواند مدیر رستوران شده و به صورت کیترینگ با سازمانها و شرکت های مختلف قرارداد ببندد. آشپز می تواند به طور مستقل کار کرده و برای خود رستوران، فست فود یا مرکز تهیه غذا راه اندازی کند.آشپزهای ماهر و با تجربه که دوره های آموزشی لازم را گذرانده اند، می توانند با اخذ مجوزهای لازم آموزشگاه های آموزش آشپزی تاسیس کرده و به علاقه مندان این شغل آموزش دهند.در خصوص وضعیت استخدام و بازارکار آشپز و سرآشپز در کشور، آمار درست و دقیقی در دسترس نیست. اما با توجه به افزایش روز به روز مردم به استفاده از فست فودها و رستوران ها و به تبع زیاد شدن تعداد این مکان ها، بدیهی است آشپزهای ماهر و با تجربه فرصت های شغلی خوبی پیش روی خود خواهند داشت.آشپزهای با سابقه و متبحر که برخی مدارک بین المللی آشپزی را نیز دارند، می توانند در برخی از کشورهای جهان مانند کانادا و استرالیا فرصت های شغلی خوبی را پیدا کرده و در ازای آن درآمد مناسبی نیز کسب کنند. در کشورهای این چنینی تعداد و تنوع رستوران نسبت به ایران بسیار بیشتر است و در نتیجه فرصت های شغلی زیادی برای آشپز و سرآشپز وجود دارد.استخدام آشپز و کمک آشپز : وضعیت استخدام شغل آشپز و کمک آشپز در برخی کشورهای جهانآمریکا – پیش بینی ها نشان می دهد میزان استخدام این شغل بین سال های۲۰۱۰ تا۲۰۲۰، برای آشپزها رشد۸ درصدی و برای سر آشپزها رشد منفی۱ درصدی خواهد داشت. در حالی که متوسط این رشد برای همه مشاغل۱۴ درصد می باشد.استرالیا – در بازه زمانی۵ سال گذشته میزان استخدام آشپزها رشد منفی۴.۲ درصدی و سر آشپزها رشد۳۲.۳ درصدی بوده و رشد سریعی در آینده برای آن پیش بینی شده است. استخدام آشپز و کمک آشپز : میزان درآمد شغل آشپز و کمک آشپزاطلاعات دقیق و رسمی ای از میزان درآمد آشپز در ایران در دسترس نمی باشد. بنابر گفته برخی از افراد این حوزه، آشپزهای تازه کار و افرادی که در فست فودهای متوسط کار می کنند، معمولا حقوق پایه وزارت کار به علاوه مبلغ اندکی اضافه بر آن را دریافت می کنند. آنهایی که در فست فودها و رستوران های خوب استخدام می شوند حقوق بالاتری می گیرند. درآمد آشپزهای رستوران های سطح بالا و لوکس و سرآشپزها هم بسیار بیشتر بوده و شاید بتوان گفت به ماهی ۵ الی ۶ میلیون می رسد.استخدام آشپز و کمک آشپز : درآمد شغل آشپز و کمک آشپز در برخی از کشورهای جهانآمریکا – متوسط درآمد آشپزها ساعتی۹.۷۴ دلار (متوسط مشاغل ۱۶.۲۷ دلار) و برای سرآشپز ها سالانه ۴۰.۶۳۰ دلار (متوسط مشاغل ۳۳.۸۴۰ دلار) در سال ۲۰۱۰ و مطابق با آخرین آمارها در سال ۲۰۱۳، درآمد آشپزها ساعتی ۱۰,۵۹ دلار و درآمد سالانه سرآشپزها ۴۲,۵۰۰ دلار بوده است.استرالیا – متوسط درآمد سالانه برای آشپزها سالانه۳۳.۰۰۰ دلار و برای سرآشپزها۴۲.۵۰۰ دلار (قبل از کسر مالیات) می باشد.انگلستان – متوسط درآمد سالانه این شغل برای افراد تازه کار و کارآموز حدود۲۰.۰۰۰ دلار، برای افراد باتجربه بیشتر حدود ۲۴.۰۰۰ دلار، برای دستیارسر آشپز حدود۳۴.۰۰۰ دلار، برای سرآشپز حدود۴۵.۵۰۰ دلار و برای سرآشپزهای هتل های بزرگ بین۶۰.۵۰۰ تا۷۶.۰۰۰ دلار یا بیشتر می باشد.استخدام آشپز و کمک آشپز : شخصیت های مناسب شغل آشپز و کمک آشپزدر یک انتخاب شغل صحیح و درست، عوامل مختلفی از جمله ویژگی های شخصیتی، ارزش ها، علایق، مهارت ها، شرایط خانوادگی، شرایط جامعه و … برای هر فرد باید در نظر گرفته شوند. یکی از مهم ترین این عوامل ویژگی های شخصیتی می باشد. شناخت درست شخصیت هر فرد فرآیندی پیچیده و محتاج به تخصص و زمان کافی است. البته هر فردی ویژگی های منحصربه فرد خود را دارد، حتی افرادی که به نوعی تیپ شخصیتی مشابه دارند، باز هم در برخی موارد با یکدیگر متفاوت هستند.به طور کلی همیشه افراد موفقی از تیپ های شخصیتی مختلف در تمام مشاغل هستند و نمی توان دقیقا اعلام کرد که فقط تیپ های شخصیتی خاصی هستند که در این شغل موفق می شوند. اما طی تحقیقاتی که صورت گرفته تیپ های شخصیتی ای که برای این شغل معرفی می شوند، عموما این کار را بیشتر پسندیده و رضایت شغلی بیشتری در آن داشته اند.  Loading...