counter create hit
آشپزی

نظر ها:

مطالب مرتبط:

دستور پخت گشنیز ماهی

ماهی ها را به صورت مکعبی خرد کرده ادویه ها روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم. یک ربع قبل از طبخ نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه ...

دستور پخت حواری مرغ

در بین انواع غذاهای رنگارنگ جنوبی حواری چیز دیگری است این غذا را که ریشه ای هندی دارد می توانید با گوشت مرغ ...

طرز تهیه سمبوسه ماهی

طرز تهیه سمبوسه ماهی

طرز تهیه سمبوسه ماهی - میهن مگ سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه سمبوسه ماهی ...

طرز تهیه چیز کیک بدون نیاز به فر

وب سایت سوران: چیز کیک با اینکه خیلی سنگین و پر کالری است، اما دل کندن از آن واقعا کار سختی است. در این مطلب طرز تهیه نوعی چیز کیک را به شما آموزش می دهیم که نیازی به فر ندارد. ...

براق کردن هویج به روش کلاسیک

هویج های براق شده را می توانید برای تزیین مرغ، دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید   هو ...

ماهیِ قری و فری !

ماهیِ قری و فری !

ماهیِ قری و فری ! -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: برای روز عید با یک ماهی فری با تز ...

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان

طرز تهیه ماکارونی پیچی (پاستا) با قارچ و ریحان -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ماکارونی ...

ماهی تنوری صبور غذای سنتی خوزستان

ماهی تنوری صبور غذای سنتی خوزستان

ماهی تنوری صبور غذای سنتی خوزستان - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ماهی تنوری صُبور ...

جوجه ناردونی

جوجه ناردونی

جوجه ناردونی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: داریم به شب یلدا نزدیک میشیم و ب ...

کوفته بادمجان +عکس

کوفته بادمجان +عکس

اگر جزو طرفداران بادمجان هستید این کوفته بادمجانی را تهیه کنید. مواد لازم: بادمجان: 2 عدد / تخم‌مرغ: 2 عدد / پنیر چدار: 100 گرم / پنیر پارمزان: یک‌چهارم پیمانه / گردو: یک‌دوم پیمانه / جعفری: یک‌دوم ...

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: آشپزی کردن یک هنر است. به همین خاطر است که علاوه بر اشتیاق به آشپزی باید با اصول و قواعد آن هم آشنا باشید تا بتوانید غذا، شیرینی یا نوشیدنی موردنظر خود را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید.از این رو، در ادامه این مطلب برایتان ...

طرز تهیه خوراک زبان یکی از لذیذ ترین غذاهای گوشتی

به جرات میشه گفت برای اون دسته که طرفدار گوشت و انواع غذاهای گوشتی هستن،خوراک زبان یکی از لذیذ ترین غذ اهاست. گوشت زبان به خاطر بافت لطیف و نرمی که داره طرفدارهای زیادی داره و فقط کافیه درست طبخ بشه تا خوشبو و لذیذ هم بشه. در این مطلب طرز تهیه یه خوراک زبان ...

خطر فست فود برای ایمنی بدن

خطر فست فود برای ایمنی بدن

در قرن حاضر، مصرف فست‌فود در جوامع مختلف به‌ دلایل متعدد، ازجمله تغییر شیوه زندگی، سهولت دسترسی به این‌گونه غذاها، تغییر ذائقه افراد، افزایش جمعیت دانشجو و شاغل، عدم‌ تمایل افراد به مصرف غذاهای سنتی و متنوع‌بودن منو‌های ارائه‌شده، گسترش بسیاری یاف ...

طرز تهیه زو با کره

طرز تهیه زو با کره

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر" زو و کره از خوراکی هایی که بعنوان مکمل غذا و بورانی  است که در کرمانشاه علاقه مندان زیادی دارد  . و معمولا زو را در فویل میپیچند و زیر خاکست ...

طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی عاشقانه

طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی عاشقانه

دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی یک دسر قلبی جذاب درست کنید.  دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

چگونه برای آماده سازی زو با کره

طرز تهیه زو با کره

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "سایت" زو و کره از خوراکی مانند مکمل های غذایی ایران در شورای عمومی این است که در کرمانشاه دوستداران زیادی دارد . معمولا زو در فویل خاکستر یا مردم قرار داده و کره را اضافه کنید و با گوشت کوب له آنها و سپس میل کنید .   هر چه نسبت ساقه به برگ و غیره. اکثر مادران تر خواهد بود بهتر است معمولا برگ زو مزه تلخی محض است .این گیاه که در استان کرمانشاه و به ویژه منطقه دالاهو از ارزش فراوانی مواد غذایی در این لیست است که بیشتر مردم بر این باورند که درد مفصلی و استخوان بسیار موثر است .البته سلامت باید از دوستان از گیاه شناس پرسید نام منبع من نمی دانم از دوستانی که قبلا در رابطه با ترشی زو به من. نظرگذاشته بودند  .این گیاه را با نام کما  و بیلهر به من معرفی کرده بودند .   برای تهیه این غذا  ابتدا زو را پاک کرده و انتهای ساقه و سر برگها را گرفته و خوب شسته سپس نصف لیوان آب  اضافه کرده و در ظرفی می چینیم و با فویل درب ظرف را میپوشانیم و در فر به مدت نیم ساعت میپزیم و یا در قابلمه و روی گاز اقدام به پختن این غذا میکنیم .بعضی به صورت ایستاده این گیاه را کنار هم می چینند  و یا با مقدار آب بیشتری این گیاه را میپزند و آب اضافی را دور میریزند تا تلخیش کمتر شود و عقیده دارند که تلخی آن از انتهای ساقه در حین پختن خارج شود اما من با همان تلخی این گیاه را می پسندم و فکر میکنم شاید ارزش غذایی بیشتری داشته باشد  و  ممکن است که به همراه آب اضافی که دور ریخته میشود مقداری از ارزش  غذایی  آن نیز حذف شود  . در این تصویر زو و کره نکوبیده است و به راحتی با چنگال قابل خوردن است .  انتهای پیام/