counter create hit
تغذیه و رژیم غذایی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
با این روش ها، رابطه تان با غذاهای ناسالم را درمان کنید

با این روش ها، رابطه تان با غذاهای ناسالم را درمان کنید

آیا از خوردن یک کلوچه می ترسید چون ممکن است کل بسته ی آن را خالی کنید؟ تمام روز در حال محاسبه ی کالری هستید؟ اگر فکر آنچه می خورید آزارتان می دهد، در اینجا راهی برای پایان این مشکل روحی به شما نشان می دهیم. پسر نوجوان من تعطیلات تا ...

ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟!

ویژگی های مواد غذایی سالم , مصرف غذای سالم باعث پیشگیری از بسیاری از بیمارهاى غیر واگیر قلبی و عروقی و حتی سرطان می شود به همین دلیل تولید غذای سالم یکی از اولویت های امروزه در دنیا محسوب می شود. نوشته ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟! اولین بار در ...

تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب

تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب

تاثیر لیمو ترش بر بدن هنگام خواب - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت تاثیر لیمو ترش بر بدن ...

فلفل دلمه ای با چین و چروک پوست مقابله می کند

فلفل دلمه ای با چین و چروک پوست مقابله می کند

فلفل دلمه ای با چین و چروک پوست مقابله می کند -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: شاداب ماندن پوست با مصرف ...

تکنیکی برای تسکین دهان بعد از خوردن فلفل

برخی افراد فلفل تند می خورند و به اصطلاح ککشان هم نمی گزد. اما برخی دیگر همانند من با خوردن فلفل تند آتش از دهانشان زبانه می کشد. در این صورت همگی سعی می کنیم با سر کشیدن یک لیوان آب آتش زبا ...

طرز تهیه انواع دمنوش و چای لاغری در خانه

طرز تهیه انواع دمنوش و چای لاغری در خانه

لاغری و چربی سوزی یکی از دغدغه های مهم این روزها می باشد. از آنجا که استفاده از گیاهان طبیعی برای کمک به چ ...

آیا بهتر است میوه ها و صیفی جات را با پوست مصرف کنیم؟

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

نوشیدنی های چربی سوز؛ طرز تهیه ۶ نوشیدنی موثر در کاهش وزن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

فواید و محدودیت های آب معدنی

فواید و محدودیت های آب معدنی

شکیبا شیردل؛ کارشناس صنایع غذایی، زیر نظر دکتر مصطفی نوروزی؛ دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی قزوین   ...

انواع روغن های گیاهی و خواص آنها

انواع روغن های گیاهی و خواص آنها

روغن های گیاهی که از دانه های سبزیجات و دانه هایی که دارای محتوای روغنی هستند استخراج می شوند به بخش مهمی از رژیم غذایی افراد تبدیل شده اند. چه بخواهید از این روغن به عنوان واسط پخ ...

استفاده از شلغم برای تقویت قوای جنسی مردان

شلغم بسیار پر خواص است و همیشه برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی پیشنهاد می شود. اما شلغم قوای جنسی را نیز تقویت می کند. با خوردن شلغم قوای جنسی خود را تقویت کنید از زمان های گذشته تا کنون در طب های سنتی کشورهای مختلف مواد غذایی بسیاری برای تقویت قوای جنسی م ...

چگونه درد خوب را از بد تشخیص دهیم؟

چگونه درد خوب را از بد تشخیص دهیم؟

مقدمه درد ممکن است با یک حالت تیر کشیدن ساده و یا شدید و ناگهانی شروع شود. در ابتدا فقط با حرکت دادن یک عضو مشخص درد را احساس میکنید. اما ممکن است به زودی به یک درد مزمن تبدیل بشود. از زانو تا شانه، آرنج، مچ پا و دیگر اعضای بدن. اگر زندگی فعالی دارید ...

خواص سرکه بالزامیک

سرکه بالزامیک سرکه‌ای غلیظ، معطر و شربت مانند است. این سرکه از فرآیند تقلیل انگور پخته شده تهیه می‌شود. عصاره فشرده انگور به مدت سه تا دوازده سال نگهداری می‌شود. برای تهیه بهترین سرکه بالزامیک باید به تپه‌های م ...

نکاتی برای متناسب ماندن در طول تعطیلات

نکاتی برای متناسب ماندن در طول تعطیلات

به زمانی از سال رسیده ایم که همه چیز قرار است از اول شروع شود، مغازه ها آماده ی تعطیلات می شوند و برنامه غذایی کنار می رود. خداحافظ ورزش و سالاد، سلام شیرینی ها، آجیل ها و کالری ها! تمام غذاهای خوش طعم تعطیلات آماده اند تا با شروع سال جدید چند ک ...

چه خوراکی هایی را نباید در یخچال نگهداری کرد؟

وقتی صحبت از نگهداری مواد غذایی می شود ایده ها و نظرات مختلفی وجود دارد. به نظر شما نان را باید در یخچال نگه داشت یا در فریزر یا ظرف مخصوص نان؟ در مورد گوجه فرنگی چه نظری دارید؟ در ادامه به ۱۰ ماده ی غذایی که نباید در یخچال نگه دارید اشاره شده است. با «چطور» ...

اشتباه ترین روش ها برای لاغر شدن

یک متخصص تغذیه گفت: با انتخاب منبع دقیق کربوهیدراتی باید به کاهش وزن خود کمک کرد و از منابعی مانند میوه، سبزی و غلات سبوس دار استفاده کرد.

فواید خوردن موز سیاه شده

موز علاوه بر خوشمزه بودن فواید سلامتی زیادی دارد مخصوصا موزهای سیاه شده. به گزارش دیدار امروز از جام جم آنلاین ، همه میگن خوردن یک سیب در روز شما را از پزشک دور می کند، اما من می گویم خوردن یک موز در روز شما را از پزشک ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

آنچه مهم است در مورد ادویه جات ترشی جات است که شما نمی دانید!

نکاتی مهم در مورد ادویه ها که نمی دانستید!

معمولا برقراری ارتباطدر جهت منافع تولید است برخی از زمان به آنها را تولید می کند. یعنی رزین ادویهمانند فلفل ، زردچوبهو.... خردل یا دارچین کامل به کارخانه و خط تولید انتقال این اساس بهره برداری از میلزدن به آنها هستند... و سپس ارتباطبودند توسط اشعه گاما و یا روش های دیگر در منبع عقیم سازی و بسته بندی. البته بد نیست بدانید که بیشتر ادویهمصرف در کشور ما محصولات وارداتی هستند و از کشورهایی مانند هند و سریلانکا و بنگلادش به ایران وارد میشوند. معمولا ادویه جات ترشی جاتدر میان اکثر مواد مغذی مختلف در برابر فساد و وقت من صرف زمان طولانی تر در مقایسه با دیگر مواد غذایی مختلف مانند رب و آب لیمو . با این مقاله حتما به اطلاع بدن که ما می خواهیم صلح و به بازار ادویه جات ترشی جات ضربه و در عین حال با خط سوال از دکتر محمد حسین عزیزم کارشناسان صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد که راز ثابت ارتباطیبا آنچه در آن است و چگونه به سن آنها.تمام ارتباطات بین عناصر کم مصرف موجود در بازار ایران است که در تمام و یا در دسترس بودند تقریبا در همان زمان. آن است که به دلیل خشک بودن ادویه جات ترشی جاتو پایین بودن رطوبتشان، مدت زمان ماندگاری‌ آنها خیلی طولانی و حدود 2 سال است._ آیا تمام ادویه‌ها را می‌توان به صورت کامل در بازار پیدا کرد یا کارخانه‌های ما بیشتر به سمت تولید و عرضه ادویه‌های پودرشده گرایش پیدا کرده‌اند؟راستش را بخواهید، معمولا بیشتر ادویه‌ها به‌صورت پودری وارد کشور می‌شوند و کارخانه‌های داخلی معمولا کار بسته‌بندی ادویه‌ها را انجام می‌دهند. با این حساب اگر علاقه به خرید و مصرف ادویه‌های کامل دارید، می‌توانید آنها را از عطاری‌های مختلف تهیه و خودتان در خانه آنها را آسیاب کنید. البته برخی ادویه‌ها مانند زردچوبه، ماهیت سختی دارند و امکان آسیاب کردن آنها در خانه وجود ندارد. به همین دلیل باید حتما به شکل پودری خریداری‌شان کنید._ بهترین شرایط نگهداری از ادویه‌ها برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری‌شان چیست؟_ یعنی تنها دلیل بالابودن مدت ماندگاری ادویه‌ها خشک بودن آنهاست؟نه، بیشتر ادویه‌های مصرفی، خاصیت ضدمیکروبی هم دارند و میکروب‌ها به دلیل همین خاصیت و البته خشک بودن آنها، داخلشان رشد نمی‌کنند و باعث فساد نمی‌شوند.اگر ادویه‌ها را در جای گرم و مرطوب نگه دارید، امکان خراب شدن، کپک‌زدن یا تغییر رنگ، بو و مزه آنها وجود خواهد داشت. گاهی ادویه‌ها در صورت قرارگرفتن در معرض رطوبت، حالت خمیری و چسبندگی به خود می‌گیرند که این حالت می‌تواند نشان‌دهنده خراب‌بودن ادویه باشد. اگر ادویه در معرض رطوبت یا گرمای شدید قرار بگیرد ممکن است احتمال رشد میکروب در آنها بالا برود و حالت لزجی یا چسبندگی پیدا کند. ضمن اینکه اگر شما از قاشق‌های خیس یا آغشته به مواد غذایی برای برداشتن ادویه از ظرف مخصوصش استفاده کنید، شرایط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب‌ها و فساد ادویه‌ها فراهم خواهید کرد.پیشنهاد ما به تمام مردم این است که در صورت امکان ادویه‌های مختلفی مانند فلفل سیاه، سفید، قرمز، دارچین، موسیر، زنجبیل یا زعفران را به صورت کامل تهیه و خودشان در خانه آسیاب کنند. به این ترتیب، هم خیالشان از عدم وجود هرگونه آلودگی در ادویه‌ها راحت خواهد بود و هم می‌توانند مطمئن باشند که هیچ مواد دیگری به ادویه‌های پودر شده بازاری و گران‌قیمت اضافه نشده است._ آیا تفاوت چندانی بین ادویه‌های آسیاب‌شده و فله‌ای موجود در بازار وجود دارد و می‌توان از روی شکل و ظاهر آنها متوجه بهتر یا بدتربودنشان شد؟نه، از آنجا که مردم عادی نمی‌توانند از روی ظاهر ادویه‌ها و خارج از محیط آزمایشگاهی به کیفیت بالا یا پایین آنها پی ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت که کدام نوع از ادویه‌‌های فله‌ای برتر از کدام نوع دیگر هستند. ضمن اینکه به دلیل بسته‌بندی، بدون نام و نشان ادویه‌های فله‌ای در کارگاه‌های کوچک و زیرزمینی که نظارت و کنترل دقیقی بر کار آنها وجود ندارد، نمی‌توان ادعا کرد آن گروه از ادویه‌هایی که داخل نایلون و بدون ذکر نام کارخانه بسته‌بندی شده‌اند، نسبت به انواع باز و فله‌ای بهتر و باکیفیت‌تر هستند.بهتر است چنین افرادی ادویه‌هایی که بسته‌بندی کارخانه‌ای دارند و برچسب روی آنها حاوی اطلاعاتی مانند نام و نشانی کارخانه، پروانه ساخت، مجوزهای لازم بهداشتی، تاریخ تولید و مصرف و مهر استاندارد است را بخرند تا مشکلی برایشان پیش نیاید. به هر حال ادویه‌هایی که در کارخانه‌های بزرگ و معتبر و در شرایط و با نظارت‌های لازم کیفی و بهداشتی بسته‌بندی می‌شوند قابل اطمینان‌تر از سایر ادویه‌ها هستند.