counter create hit
تغذیه و رژیم غذایی

نظر ها:

مطالب مرتبط:
ماهی بخورید تا به این بیماریها مبتلا نشوید

ماهی بخورید تا به این بیماریها مبتلا نشوید

ماهی بخورید تا به این بیماریها مبتلا نشوید سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم ماهی بخورید تا به این بیماریها مب ...

خواص خواندنی  ماست و دوغ برای بدن

خواص خواندنی ماست و دوغ برای بدن

خواص خواندنی ماست و دوغ برای بدن -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: کسانی که دچار دردهای استخوانی هستند ...

همه چیز درباره سیب

همه چیز درباره سیب

همه چیز درباره سیب -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ همه چیز درباره سیب ...

فواید جوانه گندم

فواید جوانه گندم

فواید جوانه گندم سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم فواید جوانه گندم ...

نقش سیب در سلامت بدن

نقش سیب در سلامت بدن

نقش سیب در سلامت بدن سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم نقش سیب در سلامت بدن ...

نگرانی های جدی درباره روغن های گیاهی

نگرانی های جدی درباره روغن های گیاهی

نگرانی های جدی درباره روغن های گیاهی سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم نگرانی های جدی درباره روغ ...

چگونه سریع تر کاهش وزن پیدا کنید

چگونه سریع تر کاهش وزن پیدا کنید

چگونه سریع تر کاهش وزن پیدا کنید سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم چگونه سریع تر ...

با به لیمو به اعصابتان مسلط باشید و راحت بخوابید

با به لیمو به اعصابتان مسلط باشید و راحت بخوابید

با به لیمو به اعصابتان مسلط باشید و راحت بخوابید - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت با ...

بارهنگ را چقدر میشناسید

بارهنگ را چقدر میشناسید

بارهنگ را چقدر میشناسید - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت بارهنگ را چق ...

بهترین میوه ها برای زیبایی صورت

بهترین میوه ها برای زیبایی صورت

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ همه ما می دانیم که خوردن میوه ها و سبزیجات نه تنها برای سلامت بلکه برای پوست نیز ...

علائم اولیه مشکلات گوارشی در زنان کدام است؟

علائم اولیه مشکلات گوارشی در زنان کدام است؟

مشکلات گوارشی به هیچ وجه شوخی  بردار نیستند، مخصوصا اگر باعث شوند مرتب دستشویی بروید و یا دچار نفخ های وحشتناک شوید. با اینکه برخی از مشکلات گوارشی از دیدگاه پزشکی مشکل خاصی نیستند، اما برخی از آنها به رسیدگی های جدی پزشکی نیاز دارند. در اد ...

دارچین بهترین راه مقابله با این سرطان خطرناک!

براساس یک تحقیق جدید، ترکیب خاصی در دارچین پیدا شده است که یک مهارکننده قوی سرطان روده بزرگ است، پس حالا ممکن است دارچین ...

۱۵ خاصیت شگفت انگیز بادام هندی برای سلامتی و عوارض احتمالی آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

نوشیدنی های چربی سوز؛ طرز تهیه ۶ نوشیدنی موثر در کاهش وزن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

بهترین غذاهای آرام بخش برای افراد عصبانی

بهترین غذاهای آرام بخش برای افراد عصبانی  اگر عصبانی شدید بدانید که میتوانید با استفاده از مواد خوراکی خودرا آرام کنید تا عصبانیت شما کاملا فروکش کند و آسان شوید. تمامی کربوهیدرات ها «اعم از ساده و پیچیده»، مغز را تح ...

خواص روغن دانه سویا

خواص روغن دانه سویا

مزایای روغن سویا برای سلامتی در برگیرنده توانایی آن برای بهبود سلامت قلب، کاهش کلسترول خون، بهبود سیستم ایمنی، کاهش اختلالات شناختی رفتاری همچو ...

نکته! این مطلب توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است. لطفا نظر خود را در رابطه به این مطلب در صفحه تماس با ما در میان بگذارید.

کپک مواد غذایی خطرناک است یا نه

کپک های غذایی خطرناک هستند یا نه

کپک مواد غذایی خطرناک است یا نه-به عنوان محل سلامتوزارت خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت صفحه اصلی مگ: قالب مواد غذایی خطرناک است یا نه سلامت به ایران کپک مواد غذایی خطرناک است یا نه صفحه اصلی مگ: قالب مواد غذایی خطرناک است یا نه قالب آن چیست ؟ باید گفت قالب یک دسته ای از قارچ ها هستند که در شرایط نامطلوب در انواع مواد غذایی می تواند به رشد حتی در صورت عدم وجود باکتری ها قادر به رشد است. و همچنین در ماده غذایی رشد جزء میکروارگانیسم های مهم مولد فساد در مواد غذایی هستند. به گزارش میهن مگ: آیا کپک ها می توانند خطرناک باشند؟ برخی از گونه های کپک تولید سم می کنند و باعث مسمومیت می شوند. بعضی از کپک ها هم می توانند باعث بروز مشکلات تنفسی و واکنش های آلرژیک شوند. برخی هم مفید بوده و در صنایع لبنی کاربرد دارند. آن دسته از کپک های مولد سم که معمولا به صورت کوکی شکل و پنبه ای مانند هستند، در گرما و رطوبت به سرعت روی سطح مواد غذایی یا درون آن ها رشد کرده و با ترشح سم خطرناک "مایکوتوکسین” مواد غذایی را نرم و طعم شان را ترش مزه می کنند و رنگ شان را تغییر می دهند. اغلب اوقات زمانی که یخچال بیش از حد ظرفیت پر و رطوبت مواد زیاد باشد، این سم به راحتی از کپک ها ترشح می شود و می تواند موجب بروز مسمومیت های خطرناک و در مواقع ضعف سیستم ایمنی بدن، سرطان زا شود. این سم در اثر حرارت پخت و شستشو نابود نمی شود و می تواند تا مدت ها پس از ناپدید شدن کپک نیز در غذا باقی بماند. البته وجود کپک در ماده غذایی الزاما دلیل بر وجود سم نیست. معمولا کپک های مولد سم مایکوتوکسین، روی مواد غذایی که دارای ارزش تغذیه ای بالایی هستند نظیر انواع آجیل و گوشت ها رشد می کنند و بسیار خطرناک تر از کپک های میوه هستند. مصرف نان های کپک زده منجر به بروز بیماری های گوارشی می شود چرا کپک ها در یخچال هم رشد می کنند؟ در حالی که بیشتر کپک ها هوای گرم را ترجیح می دهند، ولی در دمای یخچال هم قادر به رشد هستند. آنها همچنین می توانند بهتر از سایر عوامل فساد غذایی، نمک و شکر را تحمل کنند، لذا روی سطح مربا، ژله ، گوشت های نمک دار و شور هم در یخچال دیده می شوند. ماده غذایی کپک زده را بخوریم یا دور بیندازیم؟ کپک ها در نان قادرند ریشه دار شوند و در بافت نان فرو روند. بنابراین از مصرف نان های کپک زده که می توانند منجر به بروز بیماری های گوارشی شوند، خودداری کنید. میوه ها پس از چیده شدن از خود گاز دی اکسیدکربن و اتیلن متصاعد می کنند. افزایش این دو گاز در یخچال باعث افزایش حرارت، رطوبت و در نتیجه رسیدن بیش از اندازه و کپک زدن میوه می شود. این کپک ها بیماری زا هستند و شستن یا جدا کردن بخش کپک زده دلیل بر سلامت میوه نیست. بنابراین در صورت کپک زدگی، همه میوه را دور بیندازید. اگر پنیر، مربا یا رب گوجه فرنگی کپک زد، کافی است بخش کپک زده را جدا کرده و مابقی را مصرف کنید، اما در صورت کپک زدن کره از مصرف آن جدا خودداری کنید، زیرا کپک ها کره را تجزیه و اکسید کرده و خطر سکته را به دنبال دارند. بنابراین تمامی کره کپک زده را دور بیندازید. مصرف پنیر کپک زده هم می تواند موجب بروز زخم معده گردد. برای جلوگیری از کپک زدن ماده غذایی چه کنیم؟ برای پیشگیری از کپک رب گوجه فرنگی یک لایه روغن در سطح آن بمالید تا عمل اکسیژن رسانی متوقف و از تشکیل کپک جلوگیری شود. برای پیشگیری از کپک آبغوره و سرکه نیز بطری شیشه ای آنها را کاملا پر کنید تا در بطری جایی برای حضور هوا وجود نداشته باشد. ادویه جات، چای و قهوه نیز مستعد کپک زدن هستند، ولی کپک آنها مولد سم مایکوتوکسین نیست. برای پیشگیری، آنها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. یخچال و فریزر کثیف یکی از دلایل فساد مواد غذایی هستند. بنابراین هفته ای یک بار درون آنها را بشویید.     منبع : مطالب مرتبط 6 افزودنی خطرناک در مواد غذایی کدام مواد غذایی دارای ویتامین ث زیادی هستند آیا بلعیدن آدامس خطرناک است؟ راه های خطرناک برای کاهش وزن آیا آجیل بوداده خطرناک است؟ کپک های غذایی خطرناک هستند یا نه گردآوری توسط بخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین